Til alle våre kjære kunder og venner i Norge!
Vi har gjort bestillingsprosessen enda lettere og kjappere hos oss og lanserer nå en ny nettside FutoNota.no.
Den skal fungere utmerket bra på alle mobile og immobile elektroniske og smarte enheter som iphone, ipad, android, pc, o.s.v.
På FutoNota skal man lett kjøpe basiske produkter: futon madrasser og overmadrasser laget av naturlige materialer, trekk, skjermbrett, tatami matter, sovesofaer og sengebaser som har vært våre bestselgere for de siste 7 år.
Nettbutikken StyleHouse.no skal fortsette fungere som normalt og fokusere på tilbud av individuelle løsninger, tilpassinger, produkter som leveres i mange modeller, materialer, farger, størrelser og så videre som designer seng, bord, skap m.m.
Så hvis du erfarer tekniske problemer her prøv FutoNota.no

StyleHouse.no ble etablert i 2010 med et ønske om å tilby vakre interiørprodukter med en internasjonal stil. Ideen kom i forbindelse med oppussing av en liten leilighet i Oslo. En japansk shoji vegg for å skille soverom fra stue dukket opp som et alternativ. Deretter fulgte ideen om romdelere som et praktisk måte å skille areal på en dekorativ måte.

Klassisk japansk design har hatt en blomstrende utvikling over hele verden de siste tiårene, i tråd med at zen-kulturen har blitt en del av den moderne livsstilen til også mennesker i den vestlige verden. Den tradisjonelle yin-yang filosofien, med sterke kontraster som utfyller hverandre, spiller en stor rolle i alle elementer - farger, form, og fasthet, og zen-tradisjonene oppsummeres enkelt i tre ord: less is more. Designet skal være enkelt, stilrent og lages i materialer som er i ett med naturen og mennesket.

Vi tilbyr stort utvalg av lave senger: futon senger, senger i japansk stil og tatami-senger, enkle og doble sovesofaer, tatami matter, futon madrasser i naturlige materialer, zabuton puter, skjermbrett, spennende lenestoler og sofaer som gjøres om til madrasser, designer flerfunksjonelle bord fra Scultpures Jeaux og xBritt og andre relaterte produkter. 

Vi håper å skape mer variasjon i møbeltilbudet i Norge og Sverige og gi kundene flere valgmuligheter av høy kvalitet utover det som finnes i de store kjedebutikkene med fokus på flerfunksjonalitet, small space living, estetikk og kundetilfredshet.

La deg inspirere!

 

Butikken drives av og er varemerket StyleHouse.no, som er eiet av ILKA AS, org. nr.: 896 224 182MVA. I Sverige under varemerket inStyleHouse.se og MVA nummeret SE 502070225301.

 

Vi har et showroom i 3. etasje, Trondheimsveien 436B, 0962 Oslo. Showroomet er fast åpent kun på torsdager mellom kl 16:00 og 18:00 og lørdager mellom kl 12:00 og 14:00.  Ring  94 42 30 29 når du er ved døren.  NB! Dette telefonnummeret er kun for showroom. Hvis du har andre spørsmål: send e-post til post@stylehouse.no.

Utvidet angrerett med gratis returfrakt og en mulighet til å prøve produkter hos kunde tilbys for futon madrasser og store møbler fra Karup og Cinius som sofaer, senger og sovestoler til kunder som bor utenfor Stor Oslo og har ikke sett produkter før kjøp. Utvidet angrerett gjelder ikke skjermbrett, "seng i pose", hengekøyer, bord, madrasstrekk og puter. For disse gjelder det vanlig angrerett hvor kunden betaler returfrakt. Se mer under Kjøpsvilkår.

  

KONTAKT

 

Er det noe du lurer på les våre FAQ først. Trenger du mer informasjon eller noe du savner på nettsidene våre ta gjerne kontakt. Den beste måten å nå oss er ved å bruke kontaktskjema under knappen Kontakt oss som også finnes nederst på websiden eller ved sende en e-post direkte til post@stylehouse.no.  

NB! noen ganger havner e-postene fra oss i spam-boks hos e-postmottakere. Sjekk spamfolderen hvis du venter på svar i mer enn 1 virkedager.

 

Du kan også prøve og nå oss på telefon 47 21 89 92 97, legg igjen navn og nummer om du ikke får svar, så kontakter vi deg så snart vi har anledning.

 

Showroomadresse: Stylehouse, 3. etasje, Trondheimsveien 436b, 0962 Oslo, 16:00-18:00,  torsdager.

Lageradresse: Sørliveien 118, 1788 Halden, Ingen besøk på lageret, dessverre. Dette er kun til informasjon eller opphenting av allerede bestilte varer etter at du har fått hentemelding på e-post.

Postadresse: ILKA AS, Varheihagen 7, 4070 Randaberg.

 

 

Vi har følgende produkter utstilt i showroomet:

-sovesofaer Poetry, Roots;

-sovestoler Nido, Dice;

-madrasser:  Ekologisk tradisjonell futon, Elite komfort futon, Double latex futon, Coco futon;

- overmadrasser;

-silkedyner;

-Zabuton puter fra Takaokaya;

-senger: Isola; Libroletto med pneumatisk base

-bord: Moebius Bu fra xBritt og Par4 fra Sculptures Jeaux;

-hodegjerde: Futon og Pimp;

-tatami matter, puter,

-Madrasstrekk i Flax, Natur, Sort.

 

Vi har stoffprøver og kataloger fra Karup, Cinius, Sculptures Jeaux,Takaokaya og xBritt på showroomet.

Velkommen!


Produkten har blitt valgt for sammenligningen