Stylehouse bruker en dedikert IP-adresse og et individuelt SSL sertifikat slik at all informasjon som sendes blir sikkert kryptert og ikke kan leses av uvedkommende.

 

BETALINGSMETODER

 

Hos oss kan du betale trygt og sikkert med Visa eller Mastercard kort. Kortbetaling er basert på DIBS-infrastruktur som er et 3D-secure og bransjeledende system i sikkerhet og hindring av svindel. Les mer om DIBS sikkerhet her.

  

I tillegg er det en anledning å velge PayPal som betalingsmetode om du foretrekker det.

 

Hvis du ønsker betaling i Postoppkrav er dette mulig for alle produkter som er av mindre størrelse og blir levert med Posten. Store produkter som blir levert med Bring kan ikke betales i Postoppkrav foreløpig, dessverre.

 

Det er mulig å forhåndsbetale din bestilling med direkte overføring til bankkonto nummer 15031932170 i DNB. 

 

Ved betaling med Faktura, samarbeider vi med Klarna og AAA Soliditet. For å handle mot faktura må du oppgi ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Forutsetning for å handle mot faktura innbefatter at du er registrert i folkeregisteret/momsregisteret i Norge og er over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sein betaling påbeløper gebyr tillatt under norsk lov, for tiden 62 NOK, og en forsinkelsesrente på 9,5 % p.a. Dersom fakturaen ikke betales, sendes den til inkasso. Vær oppmerksom på at kredittsjekk utføres.

 

 

Hvis du ønsker å kjøpe varer i kreditt er dette mulig via Klarna konto/delbetaling.

 

PERSONVERNERKLÆRING

 

Når du registrerer deg som kunde hos oss vil personlig informasjon lagres kryptert og sikkert på vår server. Informasjonen du gir oss benyttes kun til varedistribusjon og betalingsoppfølging. Vi vil aldri dele personalia eller andre opplysninger om deg med en tredje part.

 

Nyhetsbrev og produktinformasjon på epost sendes kun til de kundene som har akseptert å motta dette. Du kan når som helst velge å fjerne deg fra denne listen ved å gi beskjed.

Lenke: Kontakt skjema

 

 

Om Google og vår markedsføring på nett:

Vi bruker Google Analytics for Display Advertisers og Google's remarketing verktøy.

Du kan velge bort å være logget av Google Analytics for Display Advertisers og tilpassede Google Display Network ads med å bruke denne veiledning Ads Preferences Manager og denne informasjon Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

 

Vi følger  Google AdWords Remarketing Policy og dennes sensitive category restrictions.

 

Vi bruker Cookies og du bør godta dette.


Produkten har blitt valgt for sammenligningen