Tradisjonelle håndlagde Zabuton puter fra TAKAOKAYA, Kyoto, Japan.

Velkommen til vår seksjon av Ojami Zabuton puter. Leverandøren vår er et japansk selskap som heter TAKAOKAYA og baseres i Kyoto.I dag nyter japanere to forskjellige stiler av avslapning i samme stua: den tradisjonelle stilen av å sitte på gulvet, samt i en stol eller en sofa. Den tidligere stil, noe som betyr å ta av seg skoene og slappe komfortabelt på et rent gulv, har sin egen atmosfære. Det gjenstår elsket av japanske folk selv i dag når bruken av stoler og sofaer er blitt utbredt.Opprinnelsen til Zabuton gulvputer dateres tilbake til Heian perioden (794-1185), da de ble brukt til å vise sitteplasser for personer med høy rang i den keiserlige hoff. På slutten av det 19. århundre kom de inn i vanlig bruk, og TAKAOKAYA startet produksjon av dem i 1919. Siden den gang har TAKAOKAYA vært nært involvert med Kyoto folks daglige liv gjennom sine håndsydde zabutoner. Bedriften ønsker å fortsette å lage tradisjonelle produkter som bruker disse spesielle ferdigheter og teknikker.


TAKAOKAYA er stolt til å invitere folk over hele verden for å nyte den japanske livsstilen å slappe av på gulvet ved hjelp av gjenstander som er laget av dyktige håndverkere fra Kyoto, den gamle hovedstaden i Japan.

TAKAOKAYA har laget unike håndlagde Japanske zabuton puter og futon i sitt verksted i hjertet av Kyoto, den gamle hovedstaden, siden 1919. Dens stilige kjede av høy kvalitet er skapet for harmonisering av hvilket som helst rom og bringe den japanske kutsurogi kunsten i huset.

“Kutsurogi” er det japanske ordet for kos. Det til og med likner det fonetisk. Folk fra Japan kan ofte bli omdømte til hardt arbeidende, men de er faktisk like talentfulle når det gjelder avslapning. TAKAOKAYA har en forkjærlighet for vakre ting med sterk hensyn til formgivning og materialer, og når vi omgir seg selv med slike objekter i vårt hverdagsliv, forfremmer vi kutsurogi og vår generell velvære.

Kyoto, den gamle hovedstaden med mer enn 1200 års historie, var plassen til den keiserlige setegården. Kunstere og håndverkere fra hele Japan finpusset sin kunst og håndverk da de håpet at de kunne flytte til Kyoto og kjempe for å tjene adelen og særlig keiseren selv.Forfinet håndverk er dypt foranket i både DNA av Kyoto og TAKAOKAYA. Alle produkter hos TAKAOKAYA er kjærlig håndlagde. Den eneste maskinen som du kan finne i verkstedet er en symaskin! Håndverkere av Kyoto zabuton bruker sine forfinete ferdigheter som ble arvet med generasjonsstolthet for å gjøre disse ypperlig nydelige putene.

TAKAOKAYA`s produktrekke av puter og sengetøy inkluderer zabuton og ojami puter med rikt farge-, form-, fyll-, ytterstoff- og størrelsesvalg. TAKAOKAYA`s produkter bringer kutsurogi kunsten og ekt japansk livsstil i huset ditt. Alt er 100% håndlaget av Kyoto håndverkere.


Her er en liste av typer av Takaoka ojami puter som vi tilbyr her i StyleHouse.no.

Kyoto Ojami puter: en stilig, harmonisk blanding av gammelt og nytt


Ojami er den originale puten skapet av TAKAOKAYA i løpet av siste dekaden. Den unike formen er inspirert av gammel Japansk beanbag leketøy kallet “tedama” og “ojami” i Kyoto-dialekt.
Den Ojami puten er en funky, moderne gjenpart av tedama, det tradisjonelle japanske beanbag leketøy som ble fyllt med azuki bønner. Håndlaget av dyktige håndverkere, kommer ojami i et rikt valg av farge, ytterstoff, fyll, størrelse og former for å tilpasse etter din smak og livsstil. Utrolig komfortable, med en geometrisk form, er disse putene på en funksjonal måte lagde for å støtte kroppsholdning og rettelse, og også for å være et vakkert dekorativt objekt som tilpasser etter hver som helst levende plass og arbeidsrom. 

Ojami Seetee Puter


Ojami Seetee Puter er et luksusversjon av den deilige og komfortable Ojami. Seetee er store, nesten 60 cm i diameter og 15 cm tykke. De er skikkelig fylt av håndverkerspersonale for å skape den optimale puten. Stoffkombinasjoner som er tilbudt er alle like luksuriøse, rike og varierte.

Cojami


Den “lille ojami”. I motsetning til vår vanlig Ojami, har disse et behagelig “beanbag” fyll som minner om originalen av vår Ojami rekke, det tradisjonelle japanske beanbag leketøyet. Disse kawaii putene er lagde for å gi perkekt høyde og fasthet når du sover.

Ojami Flat Puter


Ojami Flat Puter bringer stil og håndlaget comfort av Ojami til stoler i vestlige stilen. De også blir en herlig dekorativ element til vestlige rom og møbler.


Blannet annet tilbyr vi Takaokaya produkter i forskjellige stoffer. Disse stoffene skapes av designere ikke bare fra Japan, men fra hele verden.

Ojami Zabuton puter lages av følgende stoffer:

Nishijin Silke
Nishijin, Kyotos gamle sykvarter med historien datert fra 5 århundtret, betjente det keiserlige hoffet, adelen og hovedtemplene i århundrer og produserer fremdeles noe av de beste tekstilvarene i verden. De moderne mønstrene er utformede for å harmonisere både vestlige og østlige interiører.

Casamance
Casamance kolleksjoner er ernærte av mange inspirasjonskilder. Hver design, tekstur og farge er et utgangspunkt for en reise. Farge- og stilspesialister forfiner minste detaljer for å skape unike og utmerkede kunstneriske følelser.

Jim Thompson
Jim Thompson er veldig godt mottatt i Thailand som en kronjuvel og er en veldig berømt silkestoffersbrand. Ikke bare silkestoffer, men også andre tøy er av høy kvalitet og med etablert renommé .

Osbourne and Little
Osbourne and Little er en av de verdens ledende navnene i stoff- og tapeters design. Dette navnet verdsetter sitt omdømme som innovativt og av høy kvalitet og vokset til en av de mest største britiske brandene som er verdensberømte og respekterte.

Graf
Dette oppsiktsvekkende stoffet er vanligvis brukt for særegne stoldekkere. Disse putene kan understreke originalitet av mange interiører.

Romo
Etableret i 1902, forblir Romo en familieforretning i femte generasjonen. Den baseres i Nottinghamshire, i Storbrittania og er en internasjonal leder i formgivning og markedsføring av eksklusive møbler og møbeltrekkstoffer, veggedekkere og tilbehør for både bolig og kontraktsinteriører.

Asa Hamp
Vår hampkolleksjon består av håndvevd stoff med unik fargesmak. Friske kalde farger og litt sprø stoffefølelse er veldig populære i Japan om sommeren.

Sateng
Skinnende men elegant, bruker denne kolleksjonen stoff av balldanskjoler. Nyt den luksuriøse kvaliteten av dette tekstilstoffet.

Christian Fischbacher
I nesten to århundrer har blitt Christian Fischbachers tekstil og fint lin
synonymt med sveitsisk kvalitet og luksus. Disse vakre stoffene for senger, bader og hjem generelt skal skifte huset ditt i en oase av komfort, eleganse og ro.

Jacquard Polyester
Dette bestemte stoffet er ikke så pent som de andre men flekkresistent på en funksjonell måte. Nyt den fargekombinasjonen av fram- og bakside av stoffet.

Bomull
Dette stoffet atskiller seg fra vanlig bomull. Det er farget med en spesiell metode. Først tas naturlige stoffefargen ut, etterpå blir en annen farge tilsatt med det samme. Så blir overflaten ujevn (noen deler er hvite og noen er mørke) men har en interessant stil.

Itajime
Dette stoffet er laget med den tradisjonelle “Itajime” fargemetoden når stoffet foldes, klippes og dyppes i fargen. Disse flotte og sirlige fargene lages kun i Japan.

Aldeco
Aldeco Interiør Stoffer er en dynamisk og kreativ portugisisk brand som kommersialiseres av high-end interiørstoffer for hele verden og er inspirert av verdens arv og kulturer. Kolleksjonene deres er utviklet på en unikt måte med glød og innovasjon.


Nyt sakte og naturell væren med stil!


Produkten har blitt valgt for sammenligningen