Engel dukke  Lina
Beveg musen over bildet eller klikk for å forstørre

Engel dukke Lina

Lina

Opprinnelig var en engel dukke en fin gave til nyfødte barn. Dukkene ble ikke ansett som et leketøy, men hadde en symbolsk betydning. Håndlagte dukker ville beskytte de nyfødte mot de onde kreftene som fantes i overgangen til det nye livet.

Innvendig har hver vår engel dukke en liten pose med tørket magnolia blomst og ris. I Asia står blomster som symbol på både indre og ytre skjønnhet og ris symboliserer god helse og velstand.

Disse vakre dukkene er så meningsfulle at de blir en uforglemmelig gave til enhver anledning: en perfekt gave til et lite barn, en flott bryllupsgave og en kjempefin bursdags- eller morsdagsgave. Det er mange grunner til å glede våre kjære!

Hver dukke har sitt eget navn og karakter. Å gi sin personlige dukken i presang er en vel så fin måte å gi oppmerksomhet til de som er glad i håndverkstradisjoner eller håndlagte leker.

Engel dukker er laget av 100% naturlige råvarer som bomull og lin, og har ingen lukt. Vi er helt sikre på at hvert hus skulle ha sin husengel som bringer lykke til det!

Pakkens innhold

Forhåndsbestilles og håndlages, lev. tid er cr. 3 uker

(NOK) kr 469.00 inkl. MVA

Håndlaget engel dukke, 35 cm lengde og 6-10 cm og bredde, 100% naturlig bomull og lin.

Vi sender over hele Europa

Skriv en omtale

Tilbud

Viste produkter

PayPal

Produkten har blitt valgt for sammenligningen