SPAR 655,-Kr! MØRK NATT SETT

Spar 655,- kr! Tatami seng, futon madrass, madrasstrekk og silkedynet.
DOCK

(NOK) kr 5,150.00 x 1

Elite Komfort Futon

(NOK) kr 6,325.00 x 1

Madrasstrekk

(NOK) kr 720.00 x 1

DOBBELT SILKEDYNE (MULBERRY SILKE)

(NOK) kr 3,190.00 x 1

Add to cart
(NOK) kr 14,730.00
-(NOK) kr 655.00
(NOK) kr 15,385.00
Bundle qty

Seng

Størrelse: H 11 x B 173 x L 213 cm og H 11 x B 193 x L 213 cm.

Materiale: solid skandinavisk furu, FSC-sertifisert.

Farge: wengé (mørk brun).

Vekt: 35 kg og 38 kg.

Antall: 1 stk.

 

Bord

Valgfritt, hvis du ønsker kun seng, velg "Uten bord" fra bord fargevelger.

Materiale: furu.

Størrelse: H 5 x B 34 x L 45 cm.

Farge: wengé (mørk brun).

Vekt: 6 kg.

Antall: 2.

Klassisk japansk design har hatt en blomstrende utvikling over hele verden de siste tiårene, i tråd med at zen-kulturen har blitt en del av den moderne livsstilen til også mennesker i den vestlige verden. Den tradisjonelle yin-yang filosofien, med sterke kontraster som utfyller hverandre, spiller en stor rolle i alle elementer - farger, form, og fasthet, og zen-tradisjonene oppsummeres enkelt i tre ord: less is more. Designet skal være enkelt, stilrent og lages i materialer som er i ett med naturen og mennesket.

Stoff: 1 lag ull + 3 lag bomull + 1 cm hestehår + 4 cm latex + 1cm hestehår + 3 lag bomull + 1 lag ull.

Trekket i økologisk bomull.

 

Fasthet: medium.


Størrelser: se på rullegardinmenyen, de fleste finnes; andre størrelser kan lages etter bestilling, send e-post med forspørsel til post@stylehouse.no.

 

Tykkelse: 17 cm.

 

Farge: ufarget (off-white).

 

Vekt: 38 kg for 180 x 200 cm.

 

Se mer informasjon om futonvedlikehold i "Om futon madrasser"-kategori.

 

Glem ikke avtagbart madrasstrekk, seng, ryggstøtte eller en bokhvetepute, se tilbehør.

Størrelser: se på rullegardinmenyen, de fleste finnes; andre størrelser kan lages etter bestilling, send e-post med forspørsel til post@stylehouse.no.

 

Tykkelse: 16 cm.

 

Farge: se rullegardinmenyen.

 

Andre farger fra Karup\'s Stoffkolleksjon er tilgjengelige, disse har cr. 2 ukers lenger leveringstid. Hvis du ønsker å bestille et trekk i disse fargene vennligst la oss vite via e-post til post@stylehouse.no sammen med størrelsen som du er interessert i, så legger vi denne kombinasjonen på produktsiden sånt at du kan bestille.

 

Fylling: High Grade Long Strand Mulberry Silk (100% naturlig)

Trekk: Deluxe 300 Thread Count fin bomull sateng

Detaljer: Håndlaget. ØKO-TEX 100 sertifisering. Det beste av det beste-

I Vår / Høst modell er det 350 gram silke pr m2.

Merknader: Toppen av sin klasse luksuriøse Mulberry Silkefyll: Ved å velge "Deep Fill" tykkelse du mottar sommer og vår / høst dyner som klippet sammen blir til en super varm vinter dyne. Dyner kan enkelt knippes sammen via trykknappene. Du vil få tre dyne tykkelser for prisen av to.

Det er disse slags detaljer og andre forbedringer tatt gjennom hele produksjonsprosessen som bidrar til å gjøre Haute Cocoon morbær silke fylt dyner til de aller beste på markedet i dag. Dyne skal gir deg en utrolig følesle av comfort og velvære, den er håndlaget til perfeksjon! Vi jobber hardt for å gi deg de aller beste silkedyner som kan kjøpes for penger. Haute Cocoon silkedyner regulerer temperaturen over et bredere spekter enn andre dyner.

 

Luxury dyne med en 100% naturlig og hypoallergenic Mulberry silke interiør- du vil ikke bli skuffet. Kjøp Haute Cocoon silkedyne idag og få gratis en lekkert Oppbevaringsveske (se bildet) med på kjøpet.

 

Størrelse: se nedtrekksmenyen

Kan ses og føles på showroomet i Youngstorget 3.

OMSORG FOR MORBÆR SILKE FYLT DYNER

Silk Bedding Direct morbær silke fylt dyner er lett å ta vare på og krever ikke rengjøring under normale bruksforhold.

Hvis din silke dyne blir litt flatere etter langvarig bruk, kan du vedlikeholde naturlige egenskaper av silke og ha dyner fine som nye ved å lufte dem utenfor i noen timer, fortrinnsvis på en solrik dag.

 Om det er nødvendig, bruk et mildt vaskemiddel for å Spot-behandle eventuelle flekker eller få dine dyner profesjonelt vasket i et renseri. Aldri bruk maskinvask, fordi  dette kan skade dyne.

 I motsetning til ned og andre typer sengetøy er morbær silkefylt dyner allergivennlige og de også har antimikrobielle egenskaper. Derfor er de naturlig fri for midd og mikroskopisk liv. Dessuten beholder de ikke fuktighet, overskuddsvarme og fuktighet blir i stedet ventilert bort.

Det er sterkt anbefalt å legge et dekke over silke dyne som vanlig.

Silk Bedding Direct morbær silke fylt dyner har lengre levetid enn de fleste andre typer dyner. Overnevnte råd kommer til å hjelpe dere å holde deres silkedyne frisk og ny i mange år framover. Dere kan sove godt...

Tilbud

Viste produkter

PayPal

Produkten har blitt valgt for sammenligningen